فیلم سینمایی تنظیمات 5 عملی ایده

برعکس، مدارس فیلم بر دورههای فنی کوتاهتر ۱ یا ۲ ساله متمرکزند. منتقدان این فیلم را از نظر پویانمایی، متا کامنت، طنز و صداپیشگی تحسین کردند و هالیوود ریپورتر با تحسین از صداپیشگی مولانی و سمبرگ و طنزهای فیلم آن را «خندهدارترین فیلم سال، چه پویانمایی یا لایو اکشن» نامید. در این فیلم به کارگردانی اکویا شوفر و نویسندگی دن گرگور و داگ ماند، بازیگرانی چون جان مولانی و اندی سمبرگ به ترتیب به عنوان صداپیشگان چیپ و دیل در کنار ویل آرنت، اریک بانا، کیگان-مایکل کی، ست روگن، جی.کی. تابستان (به انگلیسی: Summer) پویانمایی کوتاه والت دیزنی در مجموعه سمفونی احمقانه که در سال ۱۹۳۰ میلادی اکران شد. پاییز (به انگلیسی: Autumn) پویانمایی کوتاه والت دیزنی در مجموعه سمفونی احمقانه که در سال ۱۹۳۰ میلادی اکران شد. فیلم چهاربعدی (به انگلیسی: 4D film) واژهای است برای توصیف فیلمهای سه بعدیای که همراه با تأثیرات فیزیکی همچون احساس لمس کردن میباشد که همگام با فیلم روی میدهد. مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «The Ugly Duckling (1931 film)». مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «The Ugly Duckling (1939 film)».

مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «The Pied Piper (1933 film)». مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «The Night Before Christmas (1933 film)». مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Night (1930 film)». مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Autumn (1930 film)». مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Winter (1930 film)». مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Summer (1930 film)». مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «List of films based on Marvel Comics». مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Film school». از بازیگران آن میتوان به فریتز وپر، میشائیل هینتس و ادیت شولتزه-وستروم اشاره کرد. یکی از منتقدان برجسته این فیلم را «تلاشی برای بازگرداندن این هیولای کلاسیک سینما به ریشههای اولیهاش» توصیف کرد، اما اشاره کرد که به اندازه «مرد نامرئی» تأثیرگذار نبود. مونتی به این زوج در مورد یک عملیات قاچاق هشدار میدهد که در آن تونها ربوده میشوند، ظاهرشان تغییر میکند، و به خارج از کشور فرستاده میشوند تا آثارشان را تا آخر عمر به صورت غیرقانونی تولید کنند. طراحی شخصیت دانکی کونگ برای نخستین بار پس از بازی ویدیویی کشور دانکی کونگ (۱۹۹۴) تغییر کردهاست. بخشهایی از این فیلم مربوط به واقعه جنگ اصحاب فیل در کشور آفریقای جنوبی فیلمبرداری شده است. سیفالله داد که کارگردانی، نویسندگی فیلمنامه و تدوین فیلم را بر عهده داشته، فیلمبرداری آن را هم علیرضا زریندست به انجام رسانده، موسیقی آن ساخته مجید انتظامی و چهرهپردازی آن هم بر عهده عبدالله اسکندری بوده است.

جن ظاهر میشود و علاءالدین را به قیمت آرزوی دومش نجات میدهد. چیپ و دیل: تکاوران نجات (به انگلیسی: Chip 'n Dale: Rescue Rangers) یک فیلم لایواکشن/پویانمایی کمدی اکشن-ماجراجویی آمریکایی محصول سال ۲۰۲۲ است که بر اساس شخصیتهای چیپ و دیل و مجموعه تلویزیونی پویانمایی با همین نام ساخته شدهاست. فیلم سینمایی فراتر از یک شک معقول محصول سال ۲۰۰۹ به کارگردانی پیتر هایمز نسخه بازسازی همین فیلم است. هوو ساخته علیرضا داودنژاد از آن دست کمدیهای شخصیساز و خلوت و جمع و جوری است که رهایی و لختی زندگی کاراکتر اصلیاش تنها موتور محرک داستان به حساب میآید. این اثر یکی از آثار متفاوت دهه 80 سینمای ایران به شمار میآید که با وجود گذشت سالها همچنان تماشایی و دیدنی است. جوجهاردک زشت (انگلیسی: The Ugly Duckling) یک فیلم کوتاه پویانمایی از مجموعه انیمیشن های سمفونی احمقانه به کارگردانی جک کاتینگ ، بر اساس داستان جوجهاردک زشت اثر هانس کریستین اندرسون است که در سال ۱۹۳۹ منتشر شد. نسخه رنگی همین اثر جوجهاردک زشت در سال ۱۹۳۹ ساخته و منتشر شد. دیوانهوار (به انگلیسی: Frantic) فیلمی در ژانر جنایی، معمایی و مهیج به کارگردانی رومن پولانسکی محصول سال ۱۹۸۸ است.

↑ Историческая справка (به روسی). مدرسه فیلم مسکو در سال ۱۹۱۹ با فیلمسازان روسی از جمله سرگئی آیزنشتاین، وسیوالاد پودوفکین، و لف کولشوف به عنوان هیئت علمی برای انتشار دیدگاههای بسیار متمایز خود در مورد هدف فیلم تأسیس شد. در این سال جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم سلین و ژولی قایقسواری میکنند ساخته ژاک ریوت رسید. بکت (انگلیسی: Becket) فیلمی در ژانر زندگینامهای به کارگردانی پیتر گلنویل است که در سال ۱۹۶۴ منتشر شد. آنها بعداً به هالیوود نقل مکان میکنند و در اوایل دهه ۱۹۹۰ در سریال تلویزیونی موفق چیپ و دیل: تکاواران نجات بازی میکنند. این دو بعداً اکتشافات خود را با الی در میان میگذارند و متوجه میشوند که او با کاپیتان پلیس پاتی وضعیت خوبی ندارد، زیرا به دلیل رفتار بد و حمله به استودیو نیکلودئون نتایج فاجعهباری به همراه دارد. بعداً به آن دو اطلاع داده میشود که مونتی ربوده شدهاست. بنیاد فارابی از ۱۹۹۳ هر ساله نماینده ایران را به آکادمی علوم و هنرهای سینمایی معرفی کردهاست. برخی از مؤسسات، چه معتبر و چه غیر معتبر، برنامههای کارگاهی و هنرستانی کوتاهتری را همزمان با دورههای تحصیلی طولانی برپا میکنند.